Met MICE Operations heb je een slimme oplossing tot je beschikking om het rendement te verhogen en de evenementen coronaproof te organiseren.
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif Hoe creatief is jouw onderneming in deze tijd?
Hoe creatief is jouw onderneming in deze tijd?

Met MICE Operations heb je een slimme oplossing tot je beschikking om het rendement te verhogen en de evenementen coronaproof te organiseren.

Ben jij klaar voor coronaproof events?

Laat jouw gasten weten dat het evenement op gepaste afstand kan plaatsvinden en benut nu je tijd door te starten met de implementatie. Samen richten we je account volledig naar wens in, zodat alle uitgestelde evenementen straks ongehinderd kunnen plaatsvinden.

Start je proefperiode
Krijg meer leads en aanvragen dankzij de intuïtieve software van MICE Operations

Thuiswerken en toch leads genereren? Met de nieuwe aanvraagmodule van MICE Operations ga je creatief om met de nieuwe maatregelen en laat je jezelf van je beste kant zien. Een vergadering op gepaste afstand, een kinderfeestje of een thuiswerkplek voor bedrijven. Wat zijn de mogelijkheden om jouw gasten wel te kunnen verwelkomen? Door jouw nieuwe event planner in te richten genereer je nu leads om straks het perfecte evenement weer te realiseren.

Verhoog je omzet en houd grip op je sales

Met de nieuwe aanvraagmodule en slimme fototegels speel je handig in op de behoefte van jouw klanten. Met relevante suggesties leg je de nadruk op het assortiment dat perfect aansluit op de wensen van jouw klant. Ook krijgt de opdrachtgever direct een prijsindicatie, zodat je zeker bent van hoogwaardige leads. Offertes maak en wijzig je voortaan in een oogwenk en jouw klanten ondertekenen de offerte direct online. Zo houd je altijd grip op je sales.

Bekijk de aanvraagmodule in actie
Offerte presentatie 2.0

Gezien de uitdagende tijd in de evenementenbranche is een representatieve en overtuigende offerte van groot belang. Met MICE Operations hebben jouw gasten toegang tot een volledig digitale offerte die je naar eigen wens kan samenstellen. Dit bied je de mogelijkheid om je voorstel aantrekkelijk te presenteren en daarmee vergroot je de kansen om de opdrachtgever te overtuigen.

Plan een demo