Vergroot je kennis en bespaar direct kosten
Support

Heb je vragen over de software? De supportafdeling staat voor je klaar. Je bereikt ze via de chat of door een online ticket aan te maken in je persoonlijke account. Daarnaast heb je in je account toegang tot de FAQ met antwoorden op meest gestelde vragen. Zo kun je direct weer aan de slag. Wil je nog meer uit je software halen? Op de Pieq Academie vind je slimme tips en tricks. Support en de Pieq Academie zijn inbegrepen in je abonnement.

Coaching

Wil je exact weten hoe je de tips en tricks van de Pieq Academie kunt toepassen in jouw bedrijf? Zijn er onlangs één of meerdere managers gestart en wil je zeker weten dat ze met de software overweg kunnen? Of ben je toe aan een opfrissing? Dan is de Pieq Coach iets voor jou. In enkele uren begeleidt onze consultant je persoonlijk naar je doelen en/of wensen, zodat jij en je team weer helemaal up to date zijn. Je boekt al een Pieq Coach vanaf € 95,- per uur.

Ontvang advies op maat met het SPieqbriefje

Wil jij precies weten op welke vlakken je winst kunt behalen? Kies dan voor de persoonlijke begeleiding van het Pieq SPieqbriefje. Ontvang een jaar lang elk kwartaal een SPieqbriefje waarin we je exact vertellen hoe je onze software nog beter kunt gebruiken om zo ook weer kosten te besparen. Handige video’s en slimme opdrachten zorgen ervoor dat jij in een handomdraai zelf aan de slag kunt en nog meer uit de software haalt. Heb je nog een beetje extra hulp nodig en wil je hierover sparren met een consultant? Bij elk SPieqbriefje is één uur online consultancy inbegrepen.

Kortom, het SPieqbriefje is een handige tool met slimme tips & tricks...

  • … om het gebruik van je software te optimaliseren.
  • … voor meer inzicht in je prestaties.
  • … voor functionaliteiten die jij niet dagelijks gebruikt.
Ontvang advies op maat met het SPieqbriefje

Wil jij precies weten op welke vlakken je winst kunt behalen? Kies dan voor de persoonlijke begeleiding van het Pieq SPieqbriefje. Ontvang een jaar lang elk kwartaal een SPieqbriefje waarin we je exact vertellen hoe je onze software nog beter kunt gebruiken om zo ook weer kosten te besparen. Handige video’s en slimme opdrachten zorgen ervoor dat jij in een handomdraai zelf aan de slag kunt en nog meer uit de software haalt. Heb je nog een beetje extra hulp nodig en wil je hierover sparren met een consultant? Bij elk SPieqbriefje is één uur online consultancy inbegrepen.Kortom, het SPieqbriefje is een handige tool met slimme tips & tricks...

  • … om het gebruik van je software te optimaliseren.
  • … voor meer inzicht in je prestaties.
  • … voor functionaliteiten die jij niet dagelijks gebruikt.