Met MICE Operations heb je een slimme oplossing tot je beschikking om het rendement te verhogen en de evenementen tot in de details perfect te organiseren.
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif Samenwerking met MICE Operations
Ontdek wat een slimme eventplanner voor jou kan doen

Met MICE Operations heb je een slimme oplossing tot je beschikking om het rendement te verhogen en de evenementen tot in de details perfect te organiseren.

Event planning, CRM & sales software van nu

Start vandaag nog met slimmere software voor het beheer van je evenementen. Samen richten we je account volledig naar wens in, zodat alle evenementen (straks) goed georganiseerd kunnen plaatsvinden.

Start je proefperiode
Krijg meer leads en aanvragen dankzij de intuïtieve software van MICE Operations

Met de aanvraagmodule van MICE Operations laat je jezelf van je beste kant zien. Een vergadering, een kinderfeestje, bruiloft of zakelijk evenement. Wat zijn de mogelijkheden om jouw gasten te kunnen verwelkomen? Met jouw nieuwe event planner genereer je direct meer leads om het perfecte evenement te organiseren.

Verhoog je omzet en houd grip op je sales

Met de aanvraagmodule op je website mis je nooit meer een aanvraag, én presenteer je je beter dan ooit. Met relevante suggesties leg je de nadruk op het assortiment dat perfect aansluit op de wensen van jouw klant. Met als resultaat: Hoogwaardige leads! Offertes maak en wijzig je voortaan in een oogwenk en de opdrachtgever ondertekent de offerte direct online. Zo houd je altijd grip op je sales.

Bekijk de aanvraagmodule in actie
Offerte presentatie anno 2021

Gezien de uitdagende tijd is een representatieve en overtuigende offerte van groot belang. Met MICE Operations hebben jouw gasten toegang tot een volledig digitale offerte die je naar eigen wens kan samenstellen. Dit bied je de mogelijkheid om je voorstel aantrekkelijk te presenteren en daarmee de opdrachtgever te overtuigen.

Plan een demo