Ontdek wat een slimme eventplanner voor jou kan doen

Wil je meer rendement halen uit je eventplanning? En wil je offertes in de toekomst nog eenvoudiger afhandelen? Maak dan kennis met MICE Operations, het nieuwste product van Pieq.

Zorg voor meer leads

De keuze voor de locatie van een event begint al op je website. Voor jou is dit dus het ideale saleskanaal. Met de offerte-aanvraagmodule van MICE vragen gasten voortaan via jouw website offertes aan: 24 uur per dag, 7 dagen per week. En signaleert de software dat er extra suggesties mogelijk zijn, bijvoorbeeld een aperitief of een extra gebakje? Dan krijgt de gast deze optie direct in beeld. Zo vergroot je de kans dat jouw gasten extra opties afnemen. Handig, snel en positief voor je omzet!

Versnel je offerteproces

Het maken en wijzigen van offertes is een belangrijk onderdeel van je werk als je evenementen organiseert. Maar hier wil je natuurlijk niet meer tijd aan kwijt zijn dan nodig is. Gelukkig biedt MICE de oplossing. Offertes maak en wijzig jij voortaan een stuk sneller en je klanten ondertekenen de offertes voortaan met één druk op de knop. En wil je weten wie de offerte heeft gewijzigd en op welk moment dit is gebeurd? MICE geeft je dit inzicht. Handig en kostenbesparend!

Altijd inzicht in jouw events

Verlies je regelmatig het overzicht door losse Excel-documenten en mailtjes? Zorg dat je voortaan altijd in control bent en maak gebruik van de eventplanner van MICE. Zo heeft iedereen binnen jouw zaak snel toegang tot relevante gegevens en is een wijziging eenvoudig doorgevoerd. En nadert de dag van het event? Met één druk op de knop draai je overzichtelijke werklijsten uit voor je hele team. Zo weet iedereen wat er wordt verwacht en voorkom je fouten!

Vereenvoudig je communicatie

In aanloop naar een event heb je vaak intensief contact met je opdrachtgever. Wel zo makkelijk als jij en je opdrachtgever precies kunnen zien welke afspraken zijn gemaakt. Met MICE is dit mogelijk. Iedereen werkt binnen hetzelfde systeem; last-minute wijzigingen zijn voor niemand meer een verrassing.