Heb jij in deze roerige tijden alles onder controle. Pieq is hier om te helpen!
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif Alles onder controle?

Zou jij het ook fijn vinden als wij met je meekijken hoe je nog meer rendement uit Nostradamus kan halen? Dan is het SPieqbriefje zeker iets voor jou!

Pieq staat voor je klaar!

Juist nu! In deze bewogen tijden is controle op je organisatie van groot belang. Zorg dat je Nostradamus optimaal inzet! Wij laten je zien hoe je binnen no-time meer grip krijgt op je uren en planning en het maximale uit Nostradamus haalt.

Nieuw Apps!

De Personeels- en Management app zijn compleet vernieuwd. Naast de nieuwe uitstraling zijn er ook veel nieuwe functionaliteiten. Download via onderstaande button de apps en bekijk alle nieuwe functies.

Opzoek naar personeel?

Je kent het wel, je krijgt het rooster niet gevuld. Hiervoor hebben we de oplossing: een koppeling met Nowjobs en/of Temper! Vanuit het rooster in Nostradamus plaats je eenvoudig een vacature en heb je direct de tarieven inzichtelijk. Een vakkundige kracht reageert en jij kiest wie je inplant.

Pieq denkt graag met je mee!

Neem contact met ons op om je optimaal te laten begeleiden. Met de juiste kennis haalt iedereen binnen jullie organisatie het meeste uit de software.