the_bottom_line_for_email_V2.2.gif Maak je klaar voor de volgende fase!

Zou jij het ook fijn vinden als wij met je meekijken hoe je nog meer rendement uit Nostradamus kan halen? Dan is het SPieqbriefje zeker iets voor jou!

Zorg voor een goede planning!

Juist nu! De meest maatregelen zijn versoepeld en dat geeft weer ruimte om te ondernemen. Zorg dat je Nostradamus optimaal inzet! Wij laten je zien hoe je binnen no-time meer grip krijgt op je planning en het maximale uit Nostradamus haalt.

MICE: Duidelijke eventplanning

Organiseer jij (zakelijke) events? Dan kun je eigenlijk niet meer zonder eventplanning software. Met Pieq heb je nu toegang tot de intuïtieve software van MICE Operations. Zo weet je zeker dat je het gebruiksgemak en het rendement krijgt dat jij nodig hebt.

Opzoek naar personeel?

Je kent het wel, je krijgt het rooster niet gevuld. Hiervoor hebben we de oplossing: een koppeling met Nowjobs en/of Temper! Vanuit het rooster in Nostradamus plaats je eenvoudig een vacature en heb je direct de tarieven inzichtelijk. Een vakkundige kracht reageert en jij kiest wie je inplant. Bouw een krachtige schil aan flexibele professionals op, zodat onderbezetting verleden tijd wordt.

Pieq denkt graag met je mee!

Neem contact met ons op om je optimaal te laten begeleiden. Met de juiste kennis haalt iedereen binnen jullie organisatie het meeste uit de software.