De kracht van Nostradamus in je broekzak, gebruik jij de App al?
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif Management App Nostradamus | Pieq
Nieuwe features App

Om jullie leven nog makkelijker te maken, breiden we onze Management App uit.

  • Filteren in Omzetgroepen
  • Ruilverzoeken verwerken
  • Ziekte toevoegen
  • Uren & Urencorrecties
  • Diensten toevoegen en verwijderen

Filteren in Omzetgroepen

Wil je live sturen op productieve uren en kosten? Dat kan nu via de Management App. Stel een omzetgroep in om bepaalde uren tegenover bepaalde omzet te vergelijken. In de App zie je de productiviteit en loonkosten van je omzetgroep live meelopen.

Ruilverzoeken verwerken

Verwerk nu eenvoudig alle ruilverzoeken tussen de werkzaamheden door vanaf je telefoon. Zo is de planning altijd actueel en snel bijgewerkt.  Zo weet iedereen wanneer ze moeten werken!

Verzuim beheren

Registreer eenvoudig verzuim in de App. Voorkom fouten in de planning en ziekte registratie. Met de andere handige tools in de app zet je snel een open dienst op het rooster om vervanging te zoeken.

Uren & Urencorrecties

Houd alle uren en urencorrecties goed in de gaten. Via de App keur je deze gemakkelijk en snel goed of af. Zo zorg je dat de urenregistratie perfect verloopt.

Diensten toevoegen en verwijderen

Het rooster wijzigt constant in jullie drukke organisatie. Pas het rooster nu eenvoudig aan via je telefoon. Toch drukker dan verwacht? Zet gemakkelijk een extra dienst op het rooster!

Pieq staat voor je klaar

Wij zijn hier om jullie verder te helpen! Zorg dat de kennis binnen je bedrijf op peil blijf en kijk naar onze mogelijkheden voor ondersteuning. Zo bieden wij trainingen aan voor nieuwe managers of helpen we je meer uit de software te halen.