Zorg dat je event-planning er dit seizoen goed voor staat! MICE maakt event planning makkelijker dan ooit. Met de krachtige planning tools ben je minder tijd kwijt en heb je meer overzicht in je events en banqueting.
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif MICE Operations Event Planning
Dé ultieme event planning software

MICE maakt event planning makkelijker dan ooit. Via de aanvraagmodule krijg je alle aanvragen binnen. Deze kun je direct verwerken tot een persoonlijke offerte. Maak duidelijke draaiboeken voor alle betrokkenen en sluit het event af met de facturatie vanuit MICE.

Alle informatie op 1 plek

Herken je dat ook? Alle communicatie over events verspreid over mappen en mails. Met de berichten-inbox van MICE verzamel je alle communicatie op een plek. Koppel je eigen event e-mailadres of stuur belangrijke mails direct door naar MICE. Zo is iedereen op de hoogte!

Lees meer...
Online Aanvraagmodule

De aanvraagmodule is als een extra sales medewerker op je website, dag en nacht voor je aan het werk. Zo haal je meer deals binnen en bespaar je (heel) veel tijd.

Probeer de module!
Digitale Offertes

Met MICE maak je binnen enkele minuten een volledige gepersonaliseerde digitale offerte in je eigen huisstijl. Deze offerte is overal te bekijken en direct te ondertekenen. Verhoog de conversie van je offertes met MICE!

Sturen op cijfers met MICE

Zie direct wanneer jouw event sales het meest productief is. Krijg direct inzichtelijk of je in lijn ligt met jouw omzet prognose en de omzet van voorgaande jaren.