Nu er weer wat meer ruimte komt om events te organiseren kun je eigenlijk niet meer zonder eventplanning software. Met Pieq heb je toegang tot de intuïtieve software van MICE Operations. Van aanvraag tot facturatie helemaal geregeld.
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif MICE Operations: De slimme eventplanner
MICE en Pieq: Duidelijke eventplanning

Nu er weer wat meer ruimte komt om events te organiseren kun je eigenlijk niet meer zonder eventplanning software. Met Pieq heb je toegang tot de slimme software van MICE Operations. Van aanvraag tot facturatie helemaal geregeld.

Meer leads en aanvragen

Met de offerte-aanvraagmodule op jullie eigen website laat je gasten ervaren welke mogelijkheden jouw eventlocatie te bieden heeft. Zo hebben zij een compleet overzicht van alle opties en maak jij met één druk op de knop een offerte. Handig, snel en positief voor je omzet!

Ervaar hier...
Overzichtelijke facturatie

Met MICE hou je eenvoudig de facturatie bij. Van aanbetaling tot eind factuur, alles op een plek. Volledig gekoppeld aan het event en werk moeiteloos met samengestelde BTW-tarieven. MICE koppelt ook met verschillende boekhoudpakketten.

Lees meer...
Altijd inzicht in jouw events

Neem afscheid van losse mailtjes verdeeld in mappen en Excel-documenten. Met MICE heb je alle informatie over je events overzichtelijk in één systeem. En met één druk op de knop draai je overzichtelijke werklijsten uit voor je hele team. Zo ben je altijd up-to-date en voorkom je fouten!

Plan direct een demo