Hebben jullie een zaal die jullie verhuren? Doen jullie events en partijen? Als je tijd wilt besparen in het proces van aanvraag tot facturatie, bekijk dan onze nieuwsbrief.
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif MICE Operations | Jouw evenementen goed geregeld
MICE Operations is hét online systeem voor restaurants en evenementenlocatie

MICE helpt je om efficiënter te werken in iedere stap van je proces. Van aanvraag tot facturatie. Dit alles terwijl de beste beleving voor jouw gasten en opdrachtgevers voorop staat.

Communicatie

Kan jij soms een belangrijke mail niet meer terugvinden? Is de offerte al ondertekend of de factuur toch nog niet betaald? Met de berichten-inbox van MICE heb je al je communicatie op één plek, waardoor iedereen op de hoogte is!

Lees meer...
Online Aanvraagmodule

Je hoeft niet langer te veel tijd te besteden aan aanvragen. Met de aanvraagmodule op je website heb je eigenlijk een extra salesmedewerker die dag en nacht voor je aan het werk is. Hierdoor kun je met minder tijd meer deals binnenhalen.

Probeer de module!
Digitale Offertes

Met MICE kun je binnen enkele minuten een volledig gepersonaliseerde digitale offerte creëren in je eigen huisstijl. Deze offerte is overal te bekijken en direct te ondertekenen. Verhoog de conversie van je offertes met MICE!

Sturen op cijfers met MICE

Ontdek direct wanneer jouw event sales het meest productief is. Krijg direct inzichtelijk of je in lijn ligt met jouw omzetprognose en de omzet van voorgaande jaren.