Je hebt wellicht al een aantal nieuwe functies gezien in je weekrooster. Benieuwd naar wat er allemaal is bijgekomen?
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif Nostradamus | Nieuwe functies en verbeteringen in het weekrooster
Nieuwe functionaliteiten in het weekrooster van Nostradamus!

  • Teams onderscheiden door kleuren
  • Visuele weergave van loonkostenpercentages en productiviteit
  • Mogelijkheden in volgorde teams
  • Meer overzicht in week-weergaven
  • Bewerk geschiedenis van diensten

Teams onderscheiden door kleuren

Ben je ook visueel ingesteld? Goed nieuws! Met de nieuwe tool kan je kleuren toevoegen aan je weekrooster op basis van diensten. Geef elk team een andere kleur voor een duidelijk overzicht in één oogopslag.

Visuele weergave van loonkostenpercentages en productiviteit

In beide week-weergaven heb je nu inzicht in je ingeplande loonkostenpercentage en de productiviteit. Deze is vergeleken met je prognose. Loonkosten te hoog? Zie meteen wat er gebeurt wanneer je een dienst verwijderd. Dit geeft je snel inzicht in je personeelskosten en efficiëntie.

Mogelijkheden in volgorde teams

In de weekweergave op basis van diensten kan je teams nu sorteren op alfabetische volgorde én op een vooraf ingestelde volgorde. Dit zorgt voor meer flexibiliteit wanneer je met meerdere teams of zelfs sub-teams werkt.

Meer overzicht in week-weergaven

De week-weergaven van het rooster zijn compacter gemaakt. Wat betekent dit? Er zijn meer diensten zichtbaar op je scherm. Hierdoor heb jij een beter en groter overzicht, waardoor jij sneller kan roosteren.

Bewerk geschiedenis van diensten

Heb je je ooit afgevraagd wie een dienst heeft aangepast? Binnenkort krijgt elke dienst een tabblad ‘Bewerk geschiedenis’. Hier kun je precies zien welke wijzigingen zijn doorgevoerd, wanneer dit gebeurde, en door wie. Dit zorgt voor meer transparantie en traceerbaarheid van alle aanpassingen in je rooster.

Pieq staat voor je klaar

Wil je meer weten? Of wil je een slag slaan in efficiënt en effectief roosteren, maar weet je niet hoe? Contact ons. Wij bieden trainingen aan waarin we je helemaal mee kunnen nemen in alle tools die er voor jullie als organisatie toe doen.