Met de nieuwe management app van Nostradamus beheer je de belangrijkste taken direct vanaf je telefoon.
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif Nostradamus Management APP
De nieuwe management app!

Nostradamus heeft de management app nog beter gemaakt. De kracht van Nostradamus past nu in je broekzak! Download direct:

Appstore
Playstore
Rooster aanpassen

Morgen toch iemand eerder nodig omdat het druk wordt, maar geen tijd om je laptop te pakken? Geen probleem. Vanuit de management app pas je gemakkelijk het rooster aan. De medewerker krijgt hiervan een notificatie en is direct op de hoogte!

Uren verwerken

Uren en urencorrecties verwerk je nu vanaf je telefoon. Keur urencorrecties goed om zo je urenregistratie direct weer op orde te hebben. Aan het einde van de dag accordeer je eenvoudig alle gewerkte uren.

Filter je omzet

Benieuwd naar de productieve uren in de zaak? Filter je omzet op verschillende omzetgroepen. Zet de uren van het restaurant en de keuken tegenover de omzet uit de kassa. Zo krijg je nog beter beeld van de cijfers.*

Pieq staat voor je klaar

Wij zijn hier om jullie verder te helpen! Zorg dat de kennis binnen je bedrijf op peil blijf en kijk naar onze mogelijkheden voor ondersteuning. Zo bieden wij bijvoorbeeld trainingen aan voor nieuwe managers of helpen we je meer uit de software te halen.

*loonkostenpercentage berekening wordt in volgende update toegevoegd