Met de vernieuwde management app van Nostradamus beheer je de belangrijkste taken direct vanaf je telefoon.
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif De kracht van Nostradamus op je telefoon!
De nieuwe management app!

Nostradamus heeft de management app nog beter gemaakt. De kracht van Nostradamus past nu in je broekzak! Check uren en urencorrectie en pas direct je rooster aan. Download direct:

Appstore
Playstore
Rooster aanpassen

Morgen toch iemand eerder nodig omdat het druk wordt, maar geen tijd om je laptop te pakken? Geen probleem. Vanuit de management app pas je gemakkelijk het rooster aan. De medewerker krijgt hiervan een notificatie en is direct op de hoogte!

Uren verwerken

Uren en urencorrecties verwerk je nu vanaf je telefoon. Keur urencorrecties goed om zo je urenregistratie direct weer op orde te hebben. Aan het einde van de dag accordeer je eenvoudig alle gewerkte uren.

Stuur op cijfers

Houd de productiviteit en loonkosten goed in de gaten door deze live in te zien via de management app. Bekijk de omzet per uur en per dagdeel. Vergelijk direct de afdelingen of filialen met elkaar. Zo houd je grip op de omzet en de kosten!

Pieq staat voor je klaar

Wij zijn hier om jullie verder te helpen! Zorg dat de kennis binnen je bedrijf op peil blijf en kijk naar onze mogelijkheden voor ondersteuning. Zo bieden wij bijvoorbeeld trainingen aan voor nieuwe managers of helpen we je meer uit de software te halen.