Pieq houd jullie graag op de hoogte. Lees snel meer!
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif Nieuwsbrief Pieq
De management app!

Nostradamus heeft de management app nog beter gemaakt. De kracht van Nostradamus past nu in je broekzak! Verwerk uren en urencorrectie en pas gemakkelijk je rooster vanaf je telefoon. Download direct:

Appstore
Playstore
MICE Operations

MICE maakt event planning makkelijker dan ooit. Met de krachtige planning tools ben je minder tijd kwijt en heb je meer overzicht in je events en banqueting. De aanvraagmodule is als een extra sales medewerker op je website, dag en nacht voor je aan het werk. Zo haal je meer deals binnen en bespaar je (heel) veel tijd.

Medewerkertevredenheid

Je wil dat alle medewerkers zich op hun gemak voelen tijdens werk. Benieuwd hoe medewerkers hun werkdag ervaren. Met onze medewerkerstevredenheid haal je deze informatie snel en accuraat op. Vergelijk de ervaringen van de medewerkers direct met de behaalde omzet.

Nieuwe Rooster Update

Nostradamus blijft ontwikkelen, zo hebben we het maken van een rooster nog gemakkelijker gemaakt. Pas eenvoudig diensttijden aan en verwijder open diensten met 1 druk op de knop. We vertellen je er graag meer over.

Pieq staat voor je klaar

Wij zijn hier om jullie verder te helpen! Zorg dat de kennis binnen je bedrijf op peil blijf en kijk naar onze mogelijkheden voor ondersteuning. Zo bieden wij bijvoorbeeld trainingen aan voor nieuwe managers of helpen we je meer uit de software te halen.

Kom in contact!