Pieq houd jullie graag op de hoogte. Lees snel meer!
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif Nieuwsbrief Pieq
De management app!

Nostradamus heeft de management app nog beter gemaakt. De kracht van Nostradamus past nu in je broekzak! Accordeer live de gewerkte uren, verwerkt direct de urencorrecties en pas gemakkelijk het rooster aan vanaf je telefoon. Download direct:

Appstore
Playstore
MICE Operations

MICE maakt event planning makkelijker dan ooit. Met deze krachtige planning tool ben je minder tijd kwijt en heb je meer overzicht in je events en banqueting. De aanvraagmodule is als een extra sales medewerker op je website, dag en nacht voor je aan het werk. Zo haal je meer deals binnen en bespaar je (heel) veel tijd.

Medewerkerstevredenheid

Meten = Weten! Verzamel waardevolle feedback over de tevredenheid van jouw medewerkers met de nieuwe medewerkerstevredenheid module van Nostradamus. Tevreden medewerkers leiden immers tot lager verzuim, minder verloop, hogere klanttevredenheid, meer marge en hogere productiviteit.

Nieuwe Rooster Update

Snel (last-minute) tijden aanpassen, meerdere diensten tegelijk toevoegen en met 1 druk op de knop alle open diensten verwijderen. Wil je werken met verschillende drukte templates? Met de nieuwe rooster update is dit o.a. allemaal mogelijk. We vertellen je er graag meer over.

Pieq staat voor je klaar

Wij zijn hier om jullie verder te helpen! Zorg dat de kennis binnen je bedrijf op peil blijf en kijk naar onze mogelijkheden voor ondersteuning. Zo bieden wij bijvoorbeeld trainingen aan voor nieuwe managers of helpen we je meer uit de software te halen.