Ontdek Pieq Loont: dé totaaloplossing voor salarisverwerking zonder administratieve rompslomp. Alles geregeld onder één dak, met naadloze integratie met Nostradamus voor personeelsplanning en urenregistratie.
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif Pieq Loont | Introductie
Wij zijn live met Pieq Loont!

Pieq Loont is dé totaaloplossing voor snel en gemakkelijk contracteren en digitaal tekenen van nieuwe medewerkers. Met één klik verloon je personeel, terwijl iedereen de volledige controle behoudt.

Hoe werkt het?

Jij blijft juridisch werkgever van je medewerkers, terwijl wij de salarisverwerking regelen. Je hebt de vrijheid om personeel aan te nemen onder jouw voorwaarden. Onze naadloze integratie met Nostradamus zorgt voor efficiënte uren- en verlofregistratie.

Wij verzorgen audits, loonstroken, betaalbatch en communicatie met de belastingdienst en het pensioenfonds. Gebruik onze contracttemplates of lever je eigen contracten aan voor een complete regeling, inclusief loon- en pensioenaangiftes, jaaropgaven, verzekeringen, verlof- en verzuimregistratie. Uitbetalingen aan werknemers doe je met één klik. Zo behoud je controle en focus op je kerntaken!

Pieq Loon <> Nostradamus

In Pieq Loont beheer je de stamkaart van elke medewerker, met persoonlijke gegevens, contractinformatie en loonstroken. Wijzigingen in contract, salaris of NAW worden automatisch naar Nostradamus gestuurd. Met één klik stuurt Nostradamus alle looncomponenten naar Pieq Loont. Wij zorgen voor audits, signalering, loonstroken en communicatie met belastingdienst en pensioenfonds. Gemakkelijk toch?

Medewerkers app

Medewerkers hebben 24/7 toegang tot de AFAS-Pocket app, waar ze hun loonstroken, jaaropgaven, getekende contracten en andere documenten kunnen vinden. Ze kunnen ook zelf hun contactgegevens bijwerken en eenvoudig declaraties indienen. Daarnaast gebruiken ze de Nostradamus app voor het bekijken van planningen, verlofaanvragen, uren en saldo’s.

Pieq, de partner die software voor jou laat werken

Beste klanten, we zijn ontzettend blij om onze nieuwe lancering, Pieq Loont, met jullie te delen! Deze totaaloplossing voor salarisverwerking is nu beschikbaar en we kunnen niet wachten om er meer over te vertellen. Neem gerust contact met mij op om een demo in te plannen en alle functies van Pieq Loont te ontdekken.