Nu de lockdown bijna overal weer opgeheven is kunnen jullie weer focussen op het runnen van de zaak. Pieq helpt jullie graag op weg!
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif Samen vooruitkijken!

Zou jij het ook fijn vinden als wij met je meekijken hoe je nog meer rendement uit Nostradamus kan halen? Dan is het SPieqbriefje zeker iets voor jou!

Meer info..
Kennis op niveau

Wij zijn hier om jullie verder te helpen! Zorg dat de kennis binnen je bedrijf op peil blijf en kijk naar onze mogelijkheden voor ondersteuning. Zo bieden wij bijvoorbeeld trainingen aan voor nieuwe managers of helpen we je meer uit de software te halen.

Neem contact op
Saldi na lockdown

Zorg dat alle saldi na de lockdown weer kloppen. Hebben medewerkers minder gewerkt dan contract? Vul dit gemakkelijk aan via de Bulk Periode Mutatie in Nostradamus!

Meer over saldi en mutaties
MICE Operations

Nu er weer wat meer ruimte komt om events te organiseren kun je eigenlijk niet meer zonder eventplanning software. Met Pieq heb je toegang tot de intuïtieve software van MICE Operations. Van aanvraag tot facturatie, helemaal geregeld!

Ontdek MICE
Nieuwe Management App

Nostradamus heeft een compleet nieuwe operationele Management App. Op de werkvloer of thuis direct inzage in de cijfers van de dag, zonder dat je achter een laptop hoeft te kruipen! En houd de updates goed in de gaten, er komen nog meer handige functionaliteiten in de app!

Meer informatie