Leuk dat je interesse hebt in Nostradamus. Zoals afgesproken, stuur ik je wat extra informatie over de online planningstool Nostradamus en wat je van Pieq als partner mag verwachten.
the_bottom_line_for_email_V2.2.gif Verminder je loonkosten door efficiënt te plannen en uren te registreren
Pieq - Nostradamus

Leuk dat je interesse hebt in Nostradamus. Zoals afgesproken, stuur ik je wat extra informatie over de online planningstool Nostradamus en wat je van Pieq als partner mag verwachten.

Nostradamus | Software met een Plan

Door efficiënt te plannen, verminder je de directe (loon)kosten. Met Nostradamus heb je de perfecte tool in handen om dat te doen. De online software ondersteunt je bij de personeelsplanning en urenregistratie. Ook hoef je geen tijd meer te verspillen aan het rond mailen van roosters of vakantieplanningen.

Pieq | Jouw partner voor het optimale gebruik van software

Software voor jouw bedrijf laten werken. Dat is wat we doen bij Pieq. De slimme oplossingen vormen de basis. Om het maximale rendement uit de software te halen, is een optimale inrichting en goede basiskennis bij je personeel minstens zo belangrijk. Met onze kennis van de markt én van de software, vertalen we de bits en bytes naar eenvoudig gebruik in de praktijk. Zo halen we samen het beste uit je bedrijf.

Bespaar jaarlijks 2 tot 5% op de loonkosten t.o.v. de omzet

Met onze software bespaar je jaarlijks gemiddeld 2 tot 5% op de loonkosten ten opzichte van de omzet. We snappen dat je ook graag wil weten wat de implementatie en het gebruik van Nostradamus je ongeveer gaat kosten.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?

Graag maak ik, geheel vrijblijvend, een afspraak om de mogelijkheden van Nostradamus verder toe te lichten binnen de praktijk van jouw organisatie. Ik neem hiervoor binnen vijf werkdagen telefonisch contact met je op. Mocht je naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben, dan hoor ik die uiteraard graag.

Dennis Lustig | dennis@pieq.nl | 06-10921254