Event planning software perfect voor jou.

Start vandaag nog met slimmere software voor het beheer van je evenementen. Samen richten we je account volledig naar wens in, zodat alle evenementen goed georganiseerd kunnen plaatsvinden.

Krijg meer leads en aanvragen dankzij de intuïtieve software van MICE Operations

Met de aanvraagmodule van MICE Operations laat je jezelf van je beste kant zien. Een vergadering, een kinderfeestje, bruiloft of zakelijk evenement. Wat zijn de mogelijkheden om jouw gasten te kunnen verwelkomen? Met jouw nieuwe event planner genereer je direct meer leads om het perfecte evenement te organiseren.

Ook mis je nooit meer een aanvraag, én presenteer je je beter dan ooit. Met relevante suggesties leg je de nadruk op het assortiment dat perfect aansluit op de wensen van jouw klant. Met als resultaat: Hoogwaardige leads! Offertes maak en wijzig je voortaan in een oogwenk en de opdrachtgever ondertekent de offerte direct online. Zo houd je altijd grip op je sales.

Offerte presentatie anno Nu!

Gezien de uitdagende tijd is een representatieve en overtuigende offerte van groot belang. Met MICE Operations hebben jouw gasten toegang tot een volledig digitale offerte die je naar eigen wens kan samenstellen. Dit bied je de mogelijkheid om je voorstel aantrekkelijk te presenteren en daarmee de opdrachtgever te overtuigen.

Volwaardig CRM voor de evenementenbranche.

MICE maakt naast je planning ook je sales een stuk efficiënter. Met alle functionaliteiten die je zoekt in een CRM, specifiek ontwikkeld voor de behoeften van event professionals.

In MICE kun je ook al je relaties kwijt. Van klanten tot leveranciers, zakelijk tot particulier en bedrijf tot contactpersoon. En het mooiste: je evenementen zijn zo gekoppeld. MICE geeft je op ieder moment het complete overzicht van de communicatie met je opdrachtgever. Zo kun je er op vertrouwen dat alles goed geregeld is.

Met taken is ieder evenement ook nog eens op tijd geregeld. Een goede voorbereiding is het halve werk. Met taken die gekoppeld zijn aan je evenement ben je altijd goed voorbereid en weet je team precies wat er nog te doen staat. Check.