Hét online plansysteem van Nostradamus

Door efficiënt te plannen, verminder je de directe (loon)kosten. Met Nostradamus heb je de perfecte tool in handen om dat te doen. De online software ondersteunt je bij de personeelsplanning en urenregistratie. Ook hoef je geen tijd meer te verspillen aan het rond mailen van roosters of vakantieplanningen. Met Nostradamus kunnen je medewerkers  altijd en overal via de app en/of site hun beschikbaarheid aangeven, het rooster inzien, open diensten oppakken en de gewerkte uren controleren. Daarnaast hebben zij live inzicht in de vakantie- en overuren saldi, die automatisch worden bijgehouden.

Nostradamus blijft innoveren en zorgt ervoor dat jij altijd voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Zo is de software bijvoorbeeld volledig functioneel ingericht op de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) die per 1 januari 2020 is ingegaan.

Koppeling met je verloningssysteem is minder handwerk  en verkleint de kans op fouten

De online-koppeling tussen Nostradamus en jouw verloningspakket zorgt ervoor dat personeelsgegevens tussen de plannings- en salarissoftware automatisch worden gesynchroniseerd. Zo hoef je nieuwe werknemers niet ook apart op te voeren in Nostradamus en is het niet meer nodig om gewerkte uren handmatig te verwerken in je verloningspakket. Dat vermindert het aantal administratieve handelingen met wel 90 procent! Bijkomend voordeel: je weet zeker dat de informatie in beide systemen hetzelfde is.

Optimale integratie voor realtime inzicht

Door Nostradamus te koppelen aan het kassasysteem heb je o.a. met de management app en overige statische tools realtime inzicht in de prestaties qua productiviteit en loonkostenpercentage. Zo heb je met Nostradamus een echte managementtool in handen om optimaal te kunnen sturen.

Pieq helpt je graag verder!

Wil je nog specifieker weten wat Nostradamus voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter dan nemen we vrijblijvend contact op.