Check of iedereen probleemloos kan werken

Met de dagelijkse drukte heb je voldoende op je bordje om jouw bedrijf draaiende te houden. Dan wil je je geen zorgen hoeven maken over je software. Check daarom op tijd of gebruikers nog overweg kunnen met Nostradamus.

Staan alle gebruikers goed in het systeem?
  • Logt de medewerker in met de juiste gegevens. Let hierbij vooral op de bedrijfsnaam! Dit is het eerste deel van jullie Nostradamus URL.
  • Controleer of de gebruiker gekoppeld staat in de personeelskaart (tabblad details) en aan de juiste hiërarchie Personeel (bij Personeel > Management > Gebruikers).
  • Controleer bij Managers of andere back office gebruikers of zij naast de juiste hiërarchie ook de juiste rol hebben.
  • Misschien zijn medewerkers tussentijds uit dienst geweest. Dan kan het zijn dat zij een inactieve status hebben in Nostradamus. De gebruiker kun je opnieuw activeren via Gebruikers.
Kan iedereen inloggen?
  • Vraag je medewerkers om tijdig in te loggen. Ervaren zij problemen? De FAQ 'inloggen' geeft antwoord op de meest voorkomende problemen.

NB. Ben je nog niet ingelogd? Ga dan via het vraagteken rechtsboven in je Nostradamus account naar de FAQ en zoek op 'inloggen'.

Staan de profielen van managers goed?
  • Controleer op tijd of de managers van jouw organisatie gekoppeld zijn aan de juiste rollen binnen Nostradamus. Zien zij bijvoorbeeld niet te veel of juist te weinig? En hebben zij wel de toegang die past bij hun werkzaamheden? De FAQ 'Rollen' geeft antwoord op de meest voorkomende vragen.

NB. Ben je nog niet ingelogd? Ga dan via het vraagteken rechtsboven in je Nostradamus account naar de FAQ en zoek op 'inloggen'.

Merk je dat je managers en medewerkers nog wel wat extra hulp kunnen gebruiken? Pieq staat voor je klaar!