12 mei 2021
1 minuut lezen
Ontdek wat een slimme eventplanner voor jou kan doen

Organiseer jij (zakelijke) events? Dan kun je eigenlijk niet meer zonder eventplanning software. Met Pieq heb je nu toegang tot de intuïtieve software van MICE Operations. Zo weet je zeker dat je het gebruiksgemak en het rendement krijgt dat jij nodig hebt.

Meer leads en aanvragen

Jouw website is het ideale saleskanaal. Dit is immers de plek waar gasten kijken voor ze een event organiseren. Met de offerte-aanvraagmodule laat je gasten ervaren welke mogelijkheden jouw eventlocatie te bieden heeft. Zo hebben zij een compleet overzicht van alle opties en maak jij met één druk op de knop een offerte. Handig, snel en positief voor je omzet!

Snel offertes afhandelen

Is jouw offerteproces nu nog een doorn in het oog? Zonde! Met een slimme eventplanner is dit nergens voor nodig. Offertes maak en wijzig je voortaan in een oogwenk en jouw klanten ondertekenen de offerte direct online.

Altijd inzicht in jouw events

Neem afscheid van losse mailtjes en Excel-documenten. Met MICE heb je alle informatie over je events overzichtelijk in één systeem. En met één druk op de knop draai je overzichtelijke werklijsten uit voor je hele team. Zo ben je altijd up-to-date en voorkom je fouten!