22 juli 2021
1 minuut lezen
Vergroot het gemak en rendement van Nostradamus met slimme koppelingen

Verminder de kans op fouten en vergroot het gebruiksgemak en rendement van de software. Ben je benieuwd welke koppelingen voor jou handig zijn? En of je alles uit bestaande koppelingen haalt? We helpen je op weg.

Minder kans op fouten

Je bent vast geen ondernemer geworden, omdat je zo dol bent op de administratie. Met een koppeling stuur je met één druk op de knop alle gewerkte uren naar je verloningspakket en beheer je de stamgegevens op een plek. Minder handwerk scheelt niet alleen tijd, het vermindert de kans op fouten aanzienlijk!

Altijd realtime inzicht

Anno 2020 is het realtime sturen op arbeidsproductiviteit en loonkosten onmisbaar voor een succesvolle bedrijfsvoering. Met een slimme koppeling tussen jouw kassaysteem en Nostradamus is dat in een oogwenk geregeld. Wil je weten hoe een koppeling met de kassa voor beter inzicht kan zorgen?

Haal alles uit jouw koppelingen

Heb je Nostradamus al gekoppeld met je verloningspakket of kassasysteem? Dat is een goed begin! Maar weet je wel zeker dat je de koppeling optimaal gebruikt? Voor het grootste gebruiksgemak is het belangrijk alle relevante informatie uit te wisselen. Zeker weten dat de inrichting van jouw koppelingen nog past bij je ambities en wensen? We kijken graag met je mee!